wie zijn wij
Litteris Sacrum is het oudste – voormalig koninklijke – toneelgezelschap van Nederland en bestaat uit 18 enthousiaste toneelliefhebbers. Ontstaan in 1856 uit een Fransch Gezelschap, dat zich voornamelijk bezighield met het houden van voordrachten, heeft Litteris zich nu ontwikkeld tot een modern theatergezelschap met een eigentijdse manier van werken. Doordat onze leden van alle leeftijden zijn, hebben wij de mogelijkheid een grote verscheidenheid aan producties voor het voetlicht te brengen. Van Pinter tot Shakespeare, van Genet en Ionesco tot Sam Shepard en Peter van Straaten.
lid worden
Naar acteurs en actrices van alle leeftijden, regisseurs maar ook naar mensen die de handen uit de mouwen willen steken bij decorontwerp en -bouw, licht en geluid, regie en productie.

Heb je interesse? Neem voor meer informatie contact op met Sigrid de Zwart: 06 51 51 92 73 of via sigrid@zabriski.nl

Je bent ook altijd van harte welkom om te komen kijken tijdens een repetitie om een indruk te krijgen. Graag eerst bellen, dan kunnen we vooraf even kennismaken.

Lidmaatschap kost 125 euro per jaar.

Repetities vinden plaats in OBS De Viersprong, Bonaireplein 8 in Leiden.
op zoek naar
Naast nieuwe spelers zijn wij ook altijd op zoek naar decorbouwers, mensen voor het licht en geluid en regisseurs. Ben je geïnteresseerd, neem dan contact met op met Sigrid de Zwart: 06 51 51 92 73,
e-mail:
sigrid@zabriski.nl

op de hoogte blijven
Wil je op de hoogte worden gehouden van onze toekomstige producties en workshops?


* invullen verplicht